Rototec » Om företaget » Rototec som arbetsgivare

Rototec som arbetsgivare

Rototec är en mångsidig arbetsgivare som sysselsätter experter inom bygg- och geoenergibranschen. Rototec präglas av en stark företagaranda och en ”allt är möjligt”-attityd. Vår organisation är platt och medelåldern bland personalen är 37 år.

Vi på Rototec vill skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Vi är ett ledande företag i Europa inom förnybar energi. Arbetet hos Rototec är givande då vår affärsverksamhet minskar behovet av energilösningar som är beroende av fossila bränslen och därför skadliga för miljön. Våra medarbetare är relativt unga och arbetskulturen är därmed energisk och innovativ. Jämlikhet och gott bemötande genomsyrar organisationen oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Detta är viktigt för oss såväl vid rekrytering samt i kontakter med våra kunder och underleverantörer i det dagliga arbetet.

Vi arbetar målmedvetet och strävar alltid efter högsta kvalité i hela vår verksamhet. Om du delar samma värden och är beredd att visa vad du kan, sök till Rototecs team! Du har en unik möjlighet att bli en del av ett snabbt växande företag inom avancerad miljöteknik.

Öppen ansökan
Vi är alltid på jakt efter experter inom geoenergi, säljare samt borrföretagare och samarbetspartners till återförsäljarledet.

Kaijaleena Manner

Geoenergiingenjör, Stockholm

Arbetat hos Rototec sedan år 2015, kommer från Finland

Hos Rototec råder en trevlig aktiv stämning och vi engagerar oss i arbetet. Att ha intressanta, utmanande och mångsidiga arbetsuppgifter motiverar en i arbetet. Arbetet känns också betydelsefull då man snabbt får se dess resultat och kan påverka saker. Att arbeta med geoenergi vid Rototec tar oss steg för steg mot mer energieffektiva lösningar.

Lasse Flåt Isaksen

Sivilingeniør, Norge

Arbetat hos Rototec sedan år 2015, kommer från Norge

Rototec har vuxit rekordsnabbt inom den gröna geoenergibranschen. Det är väldigt belönande att arbeta här, och mitt arbete är fullt av bra utmaningar och tillfällen till personlig tillväxt och utveckling tillsammans med de bästa människorna i branschen.

Muradil Amarov

Kollektorinstallatör, Sverige

I Rototec sedan 2015, kommer från Kazakstan

Det är fint att arbeta i ett växande företag. Rototec har en bra arbetsmiljö, och den positiva atmosfären känns överallt, också mellan underleverantörerna och folk på kontoret. Det är väldigt fint att alla hjälper varandra, till och med ledarna, som utan problem kan vara med och lösa dagliga utmaningar i verksamheten.