Rototec » Introduktion: Sanna Adrian, Business Controller, Rototec AB

Introduktion: Sanna Adrian, Business Controller, Rototec AB

Sanna Adrian, arbetar som Business Controller på Rototec AB men har även hand om olika utvecklingsprojekt för hela Rototec Group.

Sanna har arbetat på företaget i snart 10 år. Hon började som Trainee år 2007 på Rototecs företrädare Solina men fick under 2011 frågan om att ansluta sig till Rototec. Hon började att arbeta med bokföring men även andra uppgifter som till exempel bokning av borrning och installation, ibland fick hon till och med åka med material till byggarbetsplatser. På den tiden var Rototec betydligt mindre och alla medarbetare hjälpte till med det mesta, det gjorde att det var enkelt att lära sig om hela företaget och branschen som helhet.

“Jag har valt att stanna hos Rototec under så lång tid eftersom jag alltid har haft möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med företaget. Det finns även så många härliga människor som arbetar inom och åt företaget som jag verkligen tycker om att jobba med. Jag har lärt mig nya saker genom samarbeten med andra och vi hjälps åt att växa och utvecklas”, berättar Sanna om sin tid hos Rototec.

Sin fritid spenderar Sanna helst med familjen. De älskar att resa tillsammans och är gärna ute och vandrar eller åker skidor i exempelvis Åre.